Video trouwreportage


Een reportage op DVD is een waardevol bezit van bewegende beelden en live geluid.
Mede door gebruik te maken van digitale professionele apparatuur staan wij garant voor een uitstekend eindproduct, waarvan jullie nog jaren kunnen genieten.

Met onze professionele camera maken we niet alleen kwalitatief een professionele opname maar geeft ook een sfeervol plaatje zonder extra licht te gebruiken.

Ook de montage is geheel digitaal. Met bijvoorbeeld uw eigen keuze van muziek wordt de reportage een persoonlijk geheel.

De invulling van de dag bepaald de tijdsduur voor de opname die wij maken en is daardoor niet gebonden aan een vaste opnametijd. Door deze benadering is geen van onze reportages hetzelfde. Hierdoor krijgt de opname een eigen persoonlijk karakter.

Een reportage kan bijvoorbeeld zijn de gehele dag.
Dit houdt in, vertrek van huis, gemeentehuis, kerk, fotosessie en in de zaal tot circa 22.00 uur.

Een andere optie is opname tot en met binnenkomst in de zaal of tot het aansnijden van de bruidstaart.

 

Resultaat
De opname die wij maken worden vanaf het begin van de opname tot en met het monteren digitaal verwerkt tot een eindproduct op DVD of andere media.
Om een bruidsreportage compleet te maken kunnen we de montage beginnen met de uitnodigingkaart  onder de montage kan muziek naar eigen keuze worden gemonteerd.
Hiermee krijgt de opname een persoonlijk tintje. De DVD wordt afgeleverd in een stevig kunststof doos voorzien van een mooie lay-out. Tevens kan de opname op een Blu-ray of USB worden afgeleverd.

U kunt altijd contact met ons opnemen om vrijblijvend een demofilm te komen bekijken.

Prijzen

Note: Om privacy redenen sturen we geen demo’s naar u toe.
Zie leveringsvoorwaarden (pdf).