Webshop

Neem een kijkje in onze webshop

Een uitgebreid assortiment van professionele producten op het gebied van geluid-, licht-, video apparatuur en multimedia.

We leveren uitsluitend aan eindgebruikers. Geregeld worden er ook nieuwe producten en aanbiedingen aan deze site toegevoegd. Dus u blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Prijzen, zijn inclusief onze 24 service. U kunt vrijblijvend een account aanmaken om de actuele prijzen te bekijken in de webshop.

Heeft u advies nodig over onze producten, dan geven wij u die graag. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kleine of grote projecten. We kunnen hiervoor een offerte op maat maken.U kunt ook via onze webshop een offerte aanvragen. Ook voor het installeren / monteren staan wij voor u klaar. Via onze webshop kunt u direct een offerte aanvragen. 

Sennheiser en Neumann producten staan (nog) niet vermeld in de webshop. Prijzen en/of info kunt u via info@rossvideo.nl opvragen.

Geregeld hebben we Occasions en B-stock artikelen. De actuele lijst is op te vragen via info@rossvideo.nl

Kwaliteit is belangrijk maar ook de continuïteit van de geleverde producten. Duurzaamheid en kwaliteit betaald zichzelf terug op langere termijn.

Maar wat als een product weigert of niet goed functioneert.

Geheel naar de omstandigheden en situatie proberen we de klachten, hetzij op locatie, hetzij op een van onze service punten, op te lossen. Aangezien het meeste gebruik van onze producten in het weekend plaatsvindt, kunt u 7 dagen in de week een beroep op ons doen bij calamiteiten.

Wij verkopen uitsluitend gerenommeerde merken.

Leveringen volgens onze leveringsvoorwaarden (pdf).